Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CUTREMURĂTOR! Tatăl Luizei Melencu a primit SCRISOAREA! Ultimele CUVINTE ale adolescentei sunt ȘOCANTE

CUTREMURĂTOR! Tatăl Luizei Melencu a primit SCRISOAREA! Ultimele CUVINTE ale adolescentei sunt ȘOCANTE

Un articol de: Adela Iacob - 15 Aug 2019, 09:12

În plin scandal național, părinții Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie, au primit o scrisoare anonimă care i-a răvășit.

Claudiu Melencu a făcut făcut public mesajul scurt dar șocant și-a sesizat procurorii DIICOT în legătură cu noua probă. 

 ''Domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte''  este conținutul scrisorii realtează Cancan. 

Mai mult, tătăl adolecentei a dezmințit faptul că mama a fost cea care a vorbit ultima cu Luiza, precizând faptul că el ar fi fost, de fapt, persoana cu care fata a vorbit chiar înainte de a se urca în mașina de ocazie.  

"Nu a vorbit mama ei. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: ”tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Și i-ai scos? Nu! Și ce faci acum? Mă duc acasă! Tati, am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă." A fost ultima vorbă cu Luiza. A venit mașina morții, probabil. Eu simt că trăiește. Pe mine m-au îndepărtat, soția și cu socrul meu… Nu pot (n.r. plânge). În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine…”, a precizat Claudiu Melencu la România TV.    

Citeşte mai multe despre:   luiza melencu