Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ȘTIREA MOMENTULUI! Cristina Țopescu, în Guvernul Dăncilă? Ce poziție ar putea ocupa realizatoarea TV?

ȘTIREA MOMENTULUI! Cristina Țopescu, în Guvernul Dăncilă? Ce poziție ar putea ocupa realizatoarea TV?

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Ian 2019, 13:44

Cristina Țopescu (58 de ani), tocmai a făcut o ofertă extrem de serioasă premierului Viorica Dăncilă. 

Într-o postare publicată pe internet, realizatoarea TV se oferă să o înveţe pe Viorica Dăncilă să se exprime corect în limba română.

Filolog la bază, Cristina Țopescu a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secţia engleză-italiană. Aceasta se angajează public să îi predea lecții Premierului României.

„Mă ofer să o învăţ pe doamna premier să-şi citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) şi cunosc şi terminologia politică, fac asta de vreo 20 de ani. 

Îi pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaşte, îi pot construi fraze mai simple, dar logice şi coerente, o pot ajuta să frazeze corect, să pronunţe corect, să citească mai puţin robotic şi o mai pot scoate şi din limba de lemn. Am răbdare, fac orice ca să nu ne facem de râs în astea 6 luni, în faţa întregii Europe. 

Aş face-o pro bono, că, dacă accept să fiu retribuită, o să ziceţi că m-a platit psd ul:))) 

Vorbesc serios, doamna premier, vă pot ajuta, mi-aş ajuta ţara, în fond ! Exclus, însă, ştiu că domnul Dragnea şi alţii de pe-acolo, nu vă vor da verde să lucraţi cu mine, nu sunt percepută ca o admiratoare a ce face acum PSD. 

Dar eu, dragă psd-ule, m-am oferit, nu vrei, nici nu ştii ce pierzi  (asta apropo de umor şi puţină autoironie, cu care, din cand în când, câte un discurs ar putea fi pigmentat, sunt reţete care nu prea dau greş.

Sigur, contează temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, într-o măsură mai mică sau mai mare, o tuşă de umor se pretează cam peste tot. 

Deci, doamna Dăncilă, mă ofer să vă ajut pro bono, pentru o mai bună imagine a ţării, o ţară care e şi a mea, dar şi a dvs. Și e şi a românilor care ar aprecia să vă doriţi să nu mai greşiţi când ne reprezentaţi ţara, deci pe noi toţi”, a declarat Cristina Țopescu pe Facebook

Citeşte mai multe despre:   cristina topescu  -   viorica dancila  -   premierul romaniei