Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CRIMELE de la Caracal, povestite de Gheorghe Dincă! ''MONSTRUL'' a scris CE LE-A FĂCUT FETELOR! ''Am luat o cârpă înmuiată în motorină și...'' (VIDEO)

CRIMELE de la Caracal, povestite de Gheorghe Dincă! ''MONSTRUL'' a scris CE LE-A FĂCUT FETELOR! ''Am luat o cârpă înmuiată în motorină și...'' (VIDEO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 15 Dec 2019, 12:26

Noi detalii șocante în Cazul Caracal! Gheorghe Dincă a început să scrie în celulă, cu lux de amănunte, ce le-a făcut Luizei şi Alexandrei!

ȘOC MONDEN! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA!

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc - aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic”, a scris presupusul criminal după gratii, despre modul în care ar fi ucis-o pe Luiza Melencu. 

De asemenea, acesta a mai scris că i-a dat Luizei 30 de lei pentru servicii sexuale, iar aceasta la refuzat. S-a înfuriat, a legat-o la ochi şi a dus-o acasă.

LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU ADELINA PESTRIȚU, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI! DIN PĂCATE, MEDICII AU DECIS CĂ NU POATE PĂRĂSI SPITALUL

În mărturia sa, Dincă spune că „s-a înfierbântat” şi nu a mai judecat. Potrivit surselor, cea mai chinuită victimă a fost Luiza Melencu, tânăra murind după patru zile în casa lui Dincă.

După patru luni de la prima crimă, acesta a întâlnit-o pe Alexandra Măceşanu, pe care a violat-o chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi, a ucis-o.

CUTREMUR LA PRO TV! DECIZIE RADICALĂ PRIVIND NETI SANDU! E BOMBA ANULUI ÎN TELEVIZIUNE (GALERIE FOTO)

„Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, a declarat Dincă despre a doua crimă de care este bănuit.

La 6 luni de la întâmplările care au îngrozit România, ancheta DIICOT nu este încă finalizată. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   gheorghe dinca  -   alexandra macesanu  -   luiza melencu   -   caracal