Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate INCREDIBIL! Credincioși AMENINȚAȚI de STAREȚUL Mânăstirii Cotmeana! ''Vă dau peste bot şi vă scot dinţii! Vă aşteaptă Iadul, oricum!'' (VIDEO NECENZURAT)

INCREDIBIL! Credincioși AMENINȚAȚI de STAREȚUL Mânăstirii Cotmeana! ''Vă dau peste bot şi vă scot dinţii! Vă aşteaptă Iadul, oricum!'' (VIDEO NECENZURAT)

Un articol de: Andrei Ștefan - 30 Mar 2019, 11:59

Ioan Boiciuc, controversatul stareţ al Mânăstirii Cotmeana din Judeţul Argeş, cunoscut pentru mai multe ieșiri necontrolate în trecut, lovește din nou!

RENUNŢĂ LA TELEVIZIUNE? GABRIELA CRISTEA A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC: ȘI ALTE VEDETE SE PARE CĂ AU LUAT DECIZIA...

Acesta a fost filmat în biserică, în timp ce-şi ameninţa enoriaşii cu bătaia. Deranjat de zgomotul de fond din timpul slujbei, starețul a răbufnit: 

„Mergeţi, fraţilor, în pădure şi puneţi-vă ştreangul şi la revedere, că vă aşteaptă Iadul, oricum! Deci, la Cotmeana nu se vorbeşte în biserică! Fiţi atenţi că vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii. Şi reclamaţi-mă, că de ăla mi-e frică! În rest, nu mă interesează de nimeni”, le-a strigat stareţul enoriaşilor.

BOALA ȘI-A SPUS CUVÂNTUL! BIETUL MIHAI CONSTANTINESCU! FANII ARTISTULUI, ÎN LACRIMI

  

 

Apoi, stareţul a trecut la politică, adresându-i injuri Președintelui României:

„De-acum îmi convine: la Iohannis...  C...- m-aş pe capul lui! Da? Jucaţi-vă cu mine! N-aveţi un preot de Doamne-ajută! Toţi sunt nişte nenorociţi! Foarte rar se găseşte unul de Doamne-ajută. Băgaţi-vă minţile în cap! Nu vă place ce vă învăţ, vă rog să nu veniţi aici! Eu ştiu să slujesc şi singur”, a mai declarat părintele. 

ȘOCANT! PREVIZIUNI DEVASTATOARE DESPRE ROMÂNIA! MARELE MĂCEL VA LOVI DE PAȘTE

În urmă cu trei ani, Ioan Boiciuc a fost cercetat pentru cinci infracţiuni de purtare abuzivă în sensul întrebuinţării de expresii jignitoare. La acea vreme, Judecătoria Piteşti a hotărât încetarea procesului penal împotriva inculpatului Ioan Boiciuc, "ca urmare a împăcării părţilor”. 

SURSA: Adevărul

Citeşte mai multe despre:   Ioan Boiciuc  -   Cotmeana