Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CRBL și Dalma Kovacs, vocile principale într-un film de animație. Când se va lansa producția „Trolii descoperă lumea și o acaparează!” (VIDEO)

CRBL și Dalma Kovacs, vocile principale într-un film de animație. Când se va lansa producția „Trolii descoperă lumea și o acaparează!” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 15 Oct 2020, 14:02

Vedete noi pun voci în filmele de animație din România. După Tudor Chirilă, Anna Leso sau Connect-R, a venit rândul lui CRBL (Eduard Mihai Andreianu) și a Dalmei Kovacks să fie protagoniști într-un film de animație. De această dată este vorba despre producția „Trolii descoperă lumea și o acaparează!” ce va fi difuzată în cinematografe începând cu data de 16 octombrie 2020.

Partea a doua pe care întreaga familie o aștepta cu entuziasm și frenezie se întoarce pe marele ecran Varianta dublată este dată pe mâinile a două celebrități autohtobe: dansatorul CRBL care dublează un trol a cărui voce în varianta originală este asigurată de rapperul J Balvin iar Dalma Kovacs unei femele trol a cărei voce este redată în limba engleză de solista pop Mary J Blige.