Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Noi controverse la EUROVISION: MISTERELE din regulament care provoacă RĂZBOIUL între concurenți! (FOTO)

Noi controverse la EUROVISION: MISTERELE din regulament care provoacă RĂZBOIUL între concurenți! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Ian 2019, 14:52

O prevedere din Regulamentul preselecției pentru Eurovision a declanșat controverse în mediul online, unii telespectatori fiind de părere că aceasta oferă posibilitatea Societății Române de Televiziune de a interveni pentru calificarea discreționară a unor concurenți.

“SRTV în calitate de organizator: poate califica în cadrul fiecărui show televizat, prin decfizie unilateral, în vederea intrării în concurs, cel mult câte o piesă , fără ca exercitarea acestui drept să conducă la diminuarea numărului de piese calificate prin jurizare sau, după caz, prin vor ”, se arată la art.1.1 litera c) din Regulament.

În mai puţin de o lună, sub sloganul „Împlineşte visul“, seria show-urilor Selecţiei Naţionale debutează la Iaşi, în Sala Polivalentă, pe 27 ianuarie 2019, când vor fi desemnaţi primii finalişti ai concursului.   

Spectacolul Eurovision va continua la Arad, pe 10 februarie, unde juriul şi telespectatorii vor califica alte şase piese pentru finală, în decorul de la Sala Sporturilor „Victoria“.

Pe 17 februarie 2019, fanii vor afla cine va reprezenta România la Eurovision, în cadrul marei finale de la Bucureşti, într-un spectacol transmis de TVR.

Citeşte mai multe despre:   eurovision  -   srtv  -   romania