Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CONCURENTUL Selecției Eurovision România ACUZĂ! ''FINALA a fost FRAUDATĂ! TVR este complice!'' (VIDEO)

CONCURENTUL Selecției Eurovision România ACUZĂ! ''FINALA a fost FRAUDATĂ! TVR este complice!'' (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Mar 2019, 14:58

Alin Dincă, liderul formaţiei Trooper, trupă finalistă a Selecției Naționale Eurovison, dovedeşte că întrecerea a fost fraudată!

Concursul a fost câştigat de Ester Peony, cu piesa "On a Sunday", care a strâns 65 de puncte, fiind urmată de Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) şi Laura Bretan cu „Dear Father” (48 de puncte).  

Acum, liderul Trooper face dezvăluri despre sistemul de vot cu sms-uri. 

„Pentru că TVR a preferat să tacă, eu am să vorbesc. Televotingul din finala Eurovision a fost o mizerie. TVR a lucrat cu Simplus Invest SRL. Aceştia din urmă au gestionat sms-urile şi au încasat banii”,  a postat Dincă pe internet, scrie Wowbiz.

„Regulamentul spunea că poţi vota o singură dată pentru un artist. Oamenii au votat. Însă în foarte multe cazuri, Simplus Invest nu a trimis sms-urile de confirmare. (Unii nu le-au primit nici până în ziua de azi.) Aşa că au mai dat încă un sms, şi încă unul, şi încă 10. Unii au primit mesaj cum că au votat de prea multe ori. Însă TOATE mesajele au fost taxate! Dacă unii au dat în disperare 20 de mesaje... au de plătit 20 de mesaje. Asta cu toate că regulamentul spunea că nu poţi vota de 2 ori de pe un număr de telefon. Prin urmare nu au cum să taxeze un sms care nu este luat în calcul. Consider că Simplus Invest au furat bani, iar prin tăcerea afişată de atâtea zile TVR le este complice. Din respect pentru toţi cei care au votat nu pot să stau şi să tac. Vreau să-mi cer eu scuze pentru mizeria asta făcută de Simplus Invest. Sfatul meu este să apelaţi la protecţia consumatorului fără ezitare”, a mai dezvăluit Alin Dincă.

De asemenea, multe persoane consideră că Laura Bretan nu a învins pentru că doi reprezentanți ai comunității gay din Marea Britanie, aflaţi în juriu, nu au votat-o, sancţionând astfel o declaraţie a tinerei artiste, în care se pronunța în favoarea familiei tradiţionale. 

ASCULTĂ PIESA CÂȘTIGĂTOARE!

 

 

Citeşte mai multe despre:   tvr  -   trooper  -   eurovision  -   eurovision 2019  -   romania  -   ester peony