Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Coloana sonoră din „La Casa de Papel” sezonul 4. Cele 9 piese pe care nu te vei mai sătura să le ascuți (VIDEO)

Coloana sonoră din „La Casa de Papel” sezonul 4. Cele 9 piese pe care nu te vei mai sătura să le ascuți (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 08 Apr 2020, 18:42
FOTO: imdb.com / Money Heist Actualitate

„La Casa de Papel” a avut premiera la data de 3 aprilie, iar cele 8 episoade din sezonul patru au fost urmărite cu sufletul la gură de către fanii producției. Cei mai mulți dintre noi le-am vizionat cu siguranță pe toate într-o singură zi. Pe lângă acțiunea și emoția trăite odată cu cele 8 episoade, nu am putut trece cu vederea nici coloana sonoră din „Casa de Papel” și mai ales piesa romantică „Ti Amo” pe care Berlin o cântă la propria nuntă.

„La Casa de Papel” sau „Fabrica de bani” cum este cunpscut în română a debutat în 2017, atunci când Profesorul și cei 8 infractori au organizat jaful din Monetăria Spaniei. Pe parcursul celor 4 sezoane, acțiunea i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Îndrăgite personaje au părăsit distribuția fiind asasinate în sezonul 2, când hoții au ieșit din Monetăria Spaniei.

Sezonul 3 a adus în fața fanilor un nou jaf, organizat de această dată la Banca Mndială a Spaniei, prin care Profesorul urmărea nu doar îmbogățirea ci și eliberarea lui Rio, care fusese arestat.

Sezonul 4 și firul acțiunii pe scurt

Ultimele 8 episoade răspund tuturor întrebărilor pe care le-a lăsat sezonul 3, însă acțiunea se complică vizibil iar deciziile Profesorului și ale celorlalți hoți îi țin pe fanii serialului în suspans. Mai mult decât atât, poveștile de dragoste, închegate pe parcursul celor 3 sezoane se complică în aceste 8 episoade, lăsând anumite răni în sufletele personajelor.

Bineînțeles că nu lipsesc nici momentele fericite, iar Berlin a făcut senzație cu un moment pe care Profesorul l-a rememorat încă din primul episod.

Coloana sonoră din „Casa de Papel” sezonul 4 – cele 13 piese memorabile

„Ti amo” este una dintre cele mai cunoscute piese ale acestui sezon și este cântată de Berlin la nunta amintită mai sus. Oricine ar putea visa cu ochii deschiși la un astfel de moment sau chiar la un ginere care face live o declarație de dragoste. Pe YouTube, momentul în care Berlin cântă celebra piesa a lui Umberto Tozzi a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Netflix a realizat chiar și un playlist pe Spotify cu cele mai populare cântece din serialul „Casa de papel”. Iată coloana sonoară din „Casa de papel” și poveștile din spatele acvestora:

„Ti amo” – Umberto Tozzi (Cântată de Berlin)

Umberto Tozzi a lansat piesa în 1977, și a făcut parte de pe albumul E nell’aria… ti amo. Tozzi este un cântăreț și compositor Italian, în vârstă de 68 de ani.

 

„Days like This” – Van Morrison

În 1995, irlandezul Van Morrison, compositor și producător lansează albumul cu același nume.

 

„Centro di gravità permanente” – Franco Battiato

Piesa pop a lui Franco Battiato se lansează în 1981, iar pentru „Casa de Papel” este cântecul ideal pentru a petrece la nunta fratelui sau celui mai bun prieten al tău.

 

„All you need to know” – Howe Caleb & Lonna Kelly

Piesa Jezz a lui Howe a apărut în 2017.

 

„Amado Mio” - Pink Martini

Grupul de instrumentiști americani a lansat celebrul cântec în 1997.

 

„Fuego” - Bomba Estereo 

 

„Pescador de Hombres” - Cesareo Gabarain

 

„Cunado suba la marea” - Amaral

 

„Stones Soul” - Janice Dempsey 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   la casa de papel