Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CINE IA AVEREA lui Iurie Darie, DUPĂ MOARTEA lui Ducu? Anca Pandrea PRIMEȘTE VREUN BAN? LA ASTA NU TE AȘTEPTAI!

CINE IA AVEREA lui Iurie Darie, DUPĂ MOARTEA lui Ducu? Anca Pandrea PRIMEȘTE VREUN BAN? LA ASTA NU TE AȘTEPTAI!

Un articol de: Alexandra Cismaru - 25 Sep 2019, 13:45

După moartea tragică a lui Ducu, fiul lui Iurie Darie, toți se întrebă cui va rămâne averea marelui actor?

Înainte de a muri, Alexandru Darie i-a promis Ancăi Pandrea că banii rezultați din drepturile de autor vor ajunge la ea, printr-un act notarial.

Blestemul s-a abătut peste țară, ei sunt marii români care vor muri până la finalul anului! REPEDE CLICK AICI să vezi despre cine e vorba... (GALERIE FOTO )

 

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

 

Dar acest lucru nu s-a mai petrecut, deoarece Ducu nu a mai ajuns niciodată la CREDIDAM, iar destinatarul averii este încă necunoscut.

„După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, a declarat Anca Pandrea.

Citeşte mai multe despre:   iurie darie  -   alexandru darie  -   anca pandrea