Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate CHEFI LA CUŢITE, ediţie incendiară: El e concurentul care l-a lăsat fără cuvinte pe BONTEA! Incredibil la cine a ajuns ULTIMUL CUȚIT DE AUR

CHEFI LA CUŢITE, ediţie incendiară: El e concurentul care l-a lăsat fără cuvinte pe BONTEA! Incredibil la cine a ajuns ULTIMUL CUȚIT DE AUR

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 21:55

 

O nouă ediţie incendiară ‘Chefi la cuţite’ ! Alex Ilinca este concurentul care a reuşit să îl impresioneze pe chef Bontea, juratul  care l-a trimis direct în echipa sa.

Alex a ales să gătească supă de ceapă. Uluit de farfuria concurentului, Chef Bontea a scos cuțitul de aur, cel care îl trimite pe Alex Ilinca direct în echipa lui.

Deși vine dintr-o familie de muzicieni, mama lucra ca ospătăriță, așa că în copilărie obișnuia să meargă des pe la ea pe la serviciu. Și cu cât mergea, cu atât îi plăcea mai mult.

"Am lucrat în Brașov, iar apoi a venit o propunere de a lucra ca bucătar în Italia. Mi-am dorit mai mult, așa că m-am înscris la un curs specializat", povestește concurentul.

Luni seară,  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au împărțit ultimele cuțite din sezonul 6, iar ediția a continuat cu prima probă dintr-o etapă eliminatorie crucială, Bootcamp-ul, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele culinare pentru a ajunge într-una din echipele finale ale chefilor.

Astfel, cei 120 de concurenți ce au impresionat în audițiile pe nevăzute și au primit un cuțit din partea chefilor au acum ocazia să demonstreze că pot găti excepțional. Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului vor fi trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs: ”Este foarte important gustul. În battle-uri noi nu avem voie să degustăm sau să gătim, așa că ne bazăm foarte mult pe ei. De asemenea, în Bootcamp urmărim și care este relația concurentului cu vecinii, să vedem dacă lucrează împreună, dacă ajută sau nu.”, mărturisește chef Sorin Bontea.