Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în timpul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ce se întâmplă în echipa lui Chef Dumitrescu: El este concurentul care părăsește echipa roșie

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în timpul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ce se întâmplă în echipa lui Chef Dumitrescu: El este concurentul care părăsește echipa roșie

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 20:44

Chef Sorin Bontea a început emisiunea „Chefi la cuțite” în forță, folosind o amuletă care i-a permis să schimbe unul din concurenții din echipa sa cu unul din altă echipă.

Astfel, chef Bontea, cel care și deține patru cartoline extrem de valoroase, face o mișcare memorabilă și îl ia pe Valentin Dumitrescu de la echipa roșie a lui Chef Florin. La schimb, la albastru, merge Ovidiu Malișevschi.

După ce Valentin și Ovidiu au schimbat echipele, Chef Bontea l-a întrebat pe noul său concurent: „E bine acasă?”.

Vizibil emoționat, Ovidiu a răspuns: „ E ok”.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe.

Cele 12 avantaje din joc (amulete, n.r.) sunt valabile până în ultimul battle, fără a include semifinala și semifinala, însă doar unul dintre cele disponibile a putut fi utilizat numai în prima confruntare pe echipe. 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Bontea  -   Florin Dumitrescu  -   Catalin Scarlatescu