Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Serialul „Cele treisprezece motive” a ajuns la final. Data la care se va lansa ultimul sezon (VIDEO)

Serialul „Cele treisprezece motive” a ajuns la final. Data la care se va lansa ultimul sezon (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 11 Mai 2020, 20:23
sursa Foto: IMDb Actualitate

Sezonul cu numărul patru al serialul „Cele treisprezece motive” se va lansa în această vară. De asemenea, acesta este și ultimul sezon al seriei. Data la care acesta va fi lansat a fost făcută publică prin intermediul unui material video emoționant, în care fanii îi pot vedea pe actorii preferați copleșiți de faptul că o importantă etapă din viața lor s-a încheiat.

 

Data de lansare a sezonului patru

 

Serialul „Cele treisprezece motive” (13 Reasons Why) a ajuns la final. Ultimul sezon va fi lansat pe data de 5 iunie a acestui an.

În cel de-al patrulea sezon, personajele nostre preferate se pregătesc de absolvirea liceului, dar înainte de a își lua la revedere de la frumoasa perioadă din viața lor, adolescenții vor fi nevoiți să păstreze îngropat un secret periculos și să înfrunte „alegeri dureroase care ar putea avea impact asupra viitorului lor”, a declarat Netflix.

Ultimul sezon va avea zece episoade și pentru a marca începutul sfârșitului, Netflix a făcut public un material video cu momente din culise din ultimele zile de filmări. Actorii erau cu toții vizibil emoționați și triști pentru că una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor s-a încheiat.

Serialul „Cele treisprezece motive” a ajuns la final

Distribuția din sezonul patru este formată din Dylan Minnette (Clay Jensen), Alisha Boe (Jessica Davis), Brandon Flynn (Justin Foley), Miles Heizer (Alex Standall), Grace Saif (Ani Achola), Christian Navarro (Tony Padilla), Ross Butler (Zach Dempsey), Devin Druid (Tyler Down), Timothy Granaderos (Montgomery de la Cruz), Anne Winters (Chloe), Deaken Bluman (Winston Williams), Tyler Barnhardt (Charlie St. George), Austin Aaron (Luke Holliday), Inde Navarrette (Estela de la Cruz), RJ Brown (Caleb), Steven Weber (Principal Bowen), Brenda Strong (Dosmns Walker), Amy Hargreaves (Doamna Jensen), Josh Hamilton (Matt Jensen) și Mark Pellegrino (Deputy Standall).

 

Despre ce este vorba în „Cele treisprezece motive”

 

„Cele treisprezece motive” este un serial american de dramă și mister, bazat pe romanul omonim scris de Jay Asher și a fost adaptat de Brian Yorkey pentru Netflix.

În serial este vorba despre Hannah care se sinucide după ce trece printr-o serie de evenimente traumatizante la care au luat parte mai mulți elevi din liceul la care fata învăța. Înainte de a-și pune capăt vieții, Hannah face 13 casete, una pentru fiecare persoană care a fost implicată în evenimentele care au făcut-o să se sinucidă. „Cele treisprezece motive” poate fi privit și ca un serial care scoate în evidență urmările tragice ale bullying-ului din școli.

Yorkey și Diana Son au fost realizatorii serialului, în timp ce producția a fost îndeplinită de July Moon Productions, Kicked to the Curb Productions, Anonymous Content și Paramount Television.

De asemenea, serialul a dat naștere și la unele controverse din cauza zugrăvirii anumitor probleme, cum ar fi suicidul și violul, dar și din cauza conținutului matur. În martie 2018, Netflix a adăugat un avertisment pentru spectatori, reprezentat de un scurt videoclip prezent la începutul fiecărui sezon.

După încheierea primului sezon, Netflix s-a decis să continue povestea, așa că 18 mai 2018 a fost lansat al doilea sezon.