Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Netflix: 6 seriale îndelung așteptate, care apar în perioada următoare

Netflix: 6 seriale îndelung așteptate, care apar în perioada următoare

Un articol de: Adela Iacob - 25 Apr 2020, 16:51
sursa Foto: playtech.ro Galerie foto (1) Actualitate

Într-o perioadă în care cei mai mulți oameni sunt nevoiți să rămână la domiciliu, platforma de streaming Netflix este una dintre cele mai la îndemână soluție de petrecere a timpului liber. Luna mai bate la ușă, iar pe Netflix vor apărea o grămadă de noi producții extraordinare.

Iată ce vedem în perioada următoare:


26 aprilie- The Last Kingdoom, sezonul 4

 

Un sezon pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură timp. Cel de-al treilea set de episoade a apărut în noiembrie 2018, ceea ce înseamnă că au trecut mai bine de 17 luni de așteptare. 

''The Last Kingdom'' portretizează un moment istoric din al Angliei. Regele Alfred își apără regatul de păgâni danezi. Lupta se desfășoară pe atât în la nivel strategic și ideologic, cât și la nivel religios.

Actiunea se concentrează în jurul personjului Uhtred, născut Saxon, dar crescut de Vikingi,a cărei viață se transformă intr-o lupta apriga intre originile engglezești si educația daneză.

 

 

30 aprilie- Jocul Victimelor, Sezonul 1 (The Victims Game)  

După ce descoperă legătura dintre fiica sa extraterestră și o serie de crime mistrerioase, un detectiv cu sindromul Asperger riscă totul pentru a rezolva cazul. 

 

 

1 mai - În negura nopții (Into The Night), sezonul 1

Serialul este un SF apocaliptic inspirat de romanu polonez "The Old Axolotl".

Ce se întâmplă când soarele dătător de viață începe să ucidă? Pasagerii și echipajul de la bordul unui zbor de noapte de la Bruxell se confruntă cu un eveniment cosmic misterios care aduce dezastrul pe Pământ. În ciuda diferențelor culturale, de vârstă, lingvistice sau de statut social, pasagerii au o singură dorință: să supraviețuiască cu orice preț.

 

 

 

2 mai - Colony, sezonul 3

 

Un fost agent FBI familie încearcă să-și țină familia unită și să-și găsească fiul răpit de o invazie extraterestră, care pun stăpânirea pe orașul Los Angeles. Micuțul Charlie era într-un cantonament școlar când extratereștrii au revendicat o parte din oraș.

Serialul american de ficțiune științifică este produs de Carlton Cuse și Ryan J. Condal și îi aduce pe actorii Josh Halloway în rolul lui Will Bowman și Sarah Wayne

Callies ca Katie Bowman. 

 

 

 

 

5 mai - Jerry Seinfield: 23 hours to kill 

 

Seinfield a devenit extrem de popular cu datorită serialului de comedie cu același nume difuzat între 1989-1998.

Acum, revine cu un show de stand care va fi difuzat pe Netflix. El abordează teme diverse precum vorbitul la telefon și felul în care vede viața într-un restaurant.

 

 

 

 

 8 mai - Nu mai existi pentru mine sezonul (Dead to me), sezonul 2

 

O legătură strânsă se leagă între o văduvă și o optimistă care ascunde trecut misterios. Jen este un agent imobiliar care încearcă să își revină după moartea soțului prin terapie și exerciții fizice, și așa o întâlnește pe Judy. Jen este uluită de în timp ce descifrează misterul morții soțului său și secretele pe care le ascundea.

 

Citeşte mai multe despre:   netflix