Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate TRIUNGHI AMOROS? Cătălin Botezatu REACȚIONEAZĂ la RELAȚIA dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! ''E o femeie greu de uitat, pentru unii chiar imposibil..." (FOTO)

TRIUNGHI AMOROS? Cătălin Botezatu REACȚIONEAZĂ la RELAȚIA dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! ''E o femeie greu de uitat, pentru unii chiar imposibil..." (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Ian 2019, 12:03

Designerul a avut o reacţie neașteptată după împăcarea Biancăi cu Alex Bodi. 

Botezatu nu s-a ferit niciodată să spună că Bianca Drăguşanu este una dintre femeile care l-au marcat şi cu care şi-ar fi dorit, probabil, o familie.

Mai mult, creatorul de modă a avut mereu grijă de Bianca și a devenit apărătorul principal al ei în momentele grele, notează Wowbiz.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni", a declarat Botezatu.

Cătălin Botezatu a reacţionat la împăcarea neaşteptată dintre blondă şi Alex Bodi.

„Credeţi-mă că Bianca Drăguşanu este o femeie greu de uitat, pentru unii chiar imposibil... Sunt unele urmaşe ale Evei care pur şi simplu îţi intră în sânge şi dau dependenţă. Să fim serioşi, bărbaţii nu fac pasiuni pentru femei cuminţi şi liniştite...Bianca este dificilă, geloasă până la extreme uneori, şi vulcanică, dar are şi părţi minunate care, combinate cu cele întunecate, dau un întreg letal pentru orice bărbat. Să vedem dacă Alex Bodi este suficient de puternic încât să gestioneze o explozie de femeie cum este Bianca", a spus creatorul de modă.

Mai are acesta sentimente pentru Bianca?

Citeşte mai multe despre:   catalin botezatu  -   bianca dragusanu  -   alex bodi