Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate După eliminarea din „Ferma”, Carmen Negoiţă RUPE TĂCEREA! DETALII PICANTE din interior! „Brigitte este foarte stresantă şi trece de la o stare la alta.'' (FOTO)

După eliminarea din „Ferma”, Carmen Negoiţă RUPE TĂCEREA! DETALII PICANTE din interior! „Brigitte este foarte stresantă şi trece de la o stare la alta.'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Feb 2019, 22:28
Foto: Facebook / Ferma Galerie foto (3) Actualitate

În urma duelului cu Ioana Filimon, Carmen Negoiţă a părăsit „Ferma”.

Ajunsă acasă, aceasta a acordat un interviu în exclusivitate pentru Click, în care a povestit detalii picante din interiorul emisiunii.

„A fost o experienţă interesantă, dar dură. E foarte complicat să trăieşti cu atâţia oameni pe care nu-i cunoşti. Pot să spun că din toată gaşca care era acolo îi cunoşteam pe Jorge şi pe Gianina Ilieş. În rest, îi ştiam după nume, dar n-am avut niciodată de-a face cu ei, nici n-am făcut cunoştinţă. Ame mi-a zis că la un moment dat am fost eu să-mi fac nişte analize şi era acolo, am fi schimbat nişte vorbe. Am uitat că mă ştiam şi cu Vali Bărbulescu. Dar noi ne-am cunoscut personal când am fost în emisiunea «La Măruţă», am mai făcut nişte poze. Atunci am făcut cunoştinţă cu restul echipei.”, a spus vedeta.

„Aveam o cadă, ceea ce era OK, dar nu puteai să te dezbraci pentru că era extrem de frig, centrala nu mergea. În prima săptămână am dormit cu trei bluze pe mine şi cu o căciulă în cap. Ulterior s-a mai reparat centrala, dar mergea două zile, după care iar nu mergea… Pot să spun că mai multă căldură am simţit în ultima săptămână, am stat doar 4 acolo. Mă puteam dezbrăca într-un maieu. Dar, până atunci, efectiv am dormit cu geaca pe mine, mă trezeam şi mergeam direct la schi. Pereţii erau foarte îngheţaţi, făcându-se fum, cred că s-au mai încălzit şi ei. Am avut temperaturi de -20 de grade. Era un frig acolo, pot să spun că m-am călit. Exceptând partea cu oamenii, care-i mai dificilă, şi duelurile, care a fost un lucru foarte stresant, mi-a plăcut reconectarea cu copilăria. Spartul lemnelor, datul la zăpadă, să înveţi tot felul de lucruri, astea mi-au plăcut, mi-a făcut mare plăcere.”

Întrebată de relația sa cu Brigitte, Carmen Negoiță a afirmat:

„Exceptând acel episode cu cearta noastră, care a început de la o chestie banală, eu pot să spun că m-am înţeles OK, am lucrat împreună. Singura problemă cu ea este că este foarte stresată şi stresantă şi trece de la o stare la alta, şi tonul vocii ei era foarte deranjant, efectiv, la un moment dat nu-ţi mai auzeai gândurile. Toată lumea avea o problemă cu decibelii ăia ridicaţi, efectiv era era obositor să auzi pe cineva vorbind continuu pe o tonalitate atât de înaltă. Am văzut abia după ce a zis în emisiune…

Pot să spun cu mâna pe inimă că noi trei nu am împărţit niciodată acelaşi bărbat. Asta este sigur. O să mă gândesc, însă ea, dacă va gândi situaţia, cred că o să îi pară rău despre ce a zis şi nu cred că o să ajungem la judecată. Este foarte trist că atunci când se ajunge la asemnea vorbe ţi se strică imaginea, chiar dacă tu n-ai avut treabă cu omul respectiv. Iar referitor la Claudia Pavel, nu ştiu care a fost situaţia cu Cătălin Cazacu. Dar faza că ea a umblat cu primul soţ al lui Brigitte mi s-a părut o absurditate şi am să vă şi spun de ce. Singura ei dovadă era o poză, pe care ea a găsit-o în telefonul soţului ei. Aşa mi s-a confesat în bucătărie, în prima săptămână, că ea s-a culcat cu primul ei soţ. Asta-i stupid, Claudia avea pe vremea aia 15 ani. Mi s-a părut foarte deplasat.”

Vedeta a mai mărturisit cine și-ar dori să câștige emisiunea:

„Mi-aş dori să fie Marius Crăciun. Are o situaţie mai delicată acasă, e un om bun, muncitor şi luptător. Mi-a povestit mai multe de acasă de la el, este şi piteştean de-al meu.”

Citeşte mai multe despre:   carmen negoita  -   ferma  -   brigitte sfat