Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate "Cântă acum cu mine", NOUL SHOW de la PRO TV! Va avea 100 de jurați! CINE va prezenta emisiunea? PRIMELE IMAGINI! (FOTO, VIDEO)

"Cântă acum cu mine", NOUL SHOW de la PRO TV! Va avea 100 de jurați! CINE va prezenta emisiunea? PRIMELE IMAGINI! (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Ian 2019, 14:25

"Cântă acum cu mine" (All together now) este un format TV internațional, în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el.

Formatul „All Together now” a fost difuzat prima dată de BBC in Marea Britanie, după care a fost achiziționat de alte nouă țări.

Până acum, concurentul James Thompson este singurul care a ridicat în picioare toți cei 100 de membri ai juriului din Marea Britanie, prin interpretarea melodiei „Ordinary People” , de John Legend.

All toghether now - 100 de jurați în picioare!

Vedetele noastre s-au adunat, iar filmările au început deja în Polonia! Gazda emisiunii este nimeni altul decât...Cabral, ajutat și de Loredana, ce va avea un rol special.

”Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numește Cântă acum cu mine va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce și abilități tehnice, până la prezență pe scenă, dans și puterea de a ridica oamenii de pe scaune. Pentru că de data asta nu vom avea un juriu format din 3 sau 4 specialiști... ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni! Concurenții vor trebui să convingă 100 de oameni să se ridice, să cânte și să danseze împreună cu ei. Dacă vor reuși... înseamnă că și cei de-acasă vor cânta și vor dansa deopotrivă”, spune Cabral, prezentatorul show-ului "Cântă acum cu mine". 

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Citeşte mai multe despre:   canta acum cu mine  -   pro tv  -   cabral  -   Loredana