Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate AU SCHIMBAT DIN NOU! CÂND ÎNCEPE ȘCOALA în România? De data asta E PE BUNE

AU SCHIMBAT DIN NOU! CÂND ÎNCEPE ȘCOALA în România? De data asta E PE BUNE

Un articol de: Andrei Ștefan - 22 Aug 2019, 16:50

Până acum, elevii știau că vor începe cursurile pe data de 15 septembrie.

Anul acesta, Ministrul interimar al Educației a luat hotărârea ca școala să înceapă pe 9 septembrie. 

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

Cu toate acestea, Liviu Pop, fostul ministru al Educației, propune un proiect legislativ conform căruia începutul anului școlar va fi în cea de-a treia zi de luni a lunii septembrie.

„Vreau să depun o propunere legislativă de completare a Legii Educației Naționale prin care să se fixeze începutul anului școlar în a treia zi de luni din septembrie. Sunteți de acord?”, a scris Liviu Pop, pe Facebook. 

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

Cursurile pentru anul școlar 2019-2020 vor începe de pe 9 septembrie. Ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz, a luat decizia finală.

„În urma solicitării prim-ministrului Viorica Dăncilă, adresată ministrului Educaţiei Naţionale, de a stabili data începerii noului an şcolar prin consultarea tuturor părţilor implicate, ministrul interimar al Educaţiei, Valer-Daniel Breaz, a decis ca prima zi de cursuri din anul şcolar 2019 – 2020 să fie luni, 9 septembrie. Decizia a fost luată ca urmare a discuţiilor purtate între reprezentanţii Ministerului Educaţiei Naţionale şi partenerii săi de dialog social“, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației, conform CanCan.

Semestrul I începe pe 9 septembrie și se încheie pe 20 decembrie, iar semestrul al II-lea începe pe 13 ianuarie 2020 și se încheie pe 12 iunie.

Citeşte mai multe despre:   scoala