Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Dan Brown lansează o carte pentru copii. Autorul pregătește ''o experienţă răpitoare simultan pentru ochi, urechi şi minte"

Dan Brown lansează o carte pentru copii. Autorul pregătește ''o experienţă răpitoare simultan pentru ochi, urechi şi minte"

Un articol de: Adela Iacob - 13 Mar 2020, 09:41

Celebrul scriitor thrillere poliţiste, Dan Brown pregăteşte o carte pentru copii.

Brown va aborda un stil mai lejer și mai potrivit cititorișlor mai tineri, odată cu volumul în imagini ”Wild Symphony”, care va fi lansat pe 1 septembrie şi va fi însoţit de melodii pentru copii.

Editorii spun că ”Wild Symphony” este o experienţă ”distractivă”, personajul principal, “jucăuşul Maestro Mouse” vizitând împreună cu cititorii mai mulţi prieteni din lumea animalelor, de la maimuţe la canguri, elefanţi şi balene albastre”, potrivit stiripesurse.ro.

Cartea este ilustrată de Susan Batori şi are o coloană sonoră cu sonorităţi clasice, compusă chiar de autor.

„Îmi place să spun poveşti şi romanele mele au încercat mereu să facă să se întâlnească teme foarte diferite. Cu Wild Symphony”, m-a interesat să concep o experienţă cu mai multe niveluri folosind trei limbaje diferite în acelaşi timp- arta, muzica şi cuvintele. La fel cum opera îşi captivează spectatorii folosind scenografie frumoasă, muzică dramatică şi o poveste impresionantă, Wild Symphony” reuşeşte să ofere o experienţă răpitoare simultan pentru ochi, urechi şi minte”, a afirmat Brown.

Dan Brown a devenit celebru după lansarea romanului ”Codul lui Da Vinci”, în 2003, care a ajuns al patrulea bestseller din New York Times, după prima săptămână de la apariție.