Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Bombă în MEDIA! E OFICIAL! De ce NU mai prezintă Florin Busuioc meteo la PRO TV!

Bombă în MEDIA! E OFICIAL! De ce NU mai prezintă Florin Busuioc meteo la PRO TV!

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Dec 2018, 13:34

De curând au început să circule tot mai multe zvonuri cum că Busu' ar fi fost concediat de la Pro TV. 

Asta s-a întâmplat după ce știrile meteo au inceput sa fie prezentate de alti colegi de-ai lui Busu, desi acesta ar fi fost externat deja din spital după infarctul suferit.

Reprezentanții postului de televiziune Pro TV au decis să clarifice situația lui Busu la cârma rubricii Meteo, pe care o prezintă de foarte mulți ani. 

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat reprezentanții Pro TV, pentru Adevărul.

În acest moment, cea care îi țin locul la rubrica Meteo de la Pro TV este Ramona Păuleanu, în vârstă de 33 de ani. Florin Busuioc este un cunoscut actor și prezentator de televiziune din România. Cunoscut sub numele Busu, acesta este prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv de foarte mulți ani.
În luna noiembrie, Busu a trecut printr-un moment de cumpoănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc