Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Bombă! Ce PENSIE are acum fosta soție de premier, Mioara Roman? Nimeni NU se aștepta la asta

Bombă! Ce PENSIE are acum fosta soție de premier, Mioara Roman? Nimeni NU se aștepta la asta

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 14:38

Mioara Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza lipsei banilor, mai ales după ce a pierdut procesul cu RA-APPS, i s-a pus poprire pe jumătate din pensie!

Oana a declarat acum ceva timp că mama sa avea o pensie de 2.900 de lei, înainte de a i se pune poprire pe jumătate din pensie. Astfel, fosta soţie a lui Petre Roman primește acum o pensie de 1.450 de lei, informează bugetul.ro.

Executarea a fost anul ăsta, în mai, a fost un moment îngrozitor de dificil. A mai avut o mutare acum doi ani, dar acum trebuia să rupem pisica în două cum se spune, trebuia să găsim o variantă finală. Ea se mutase tot într-un apartament cu chirie de la faimoasa regie a statului și am vrut să scăpăm de chestia asta cumva. Și am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu, am găsit soluția de acolo de unde nu m-am așteptat.

Au sărit niște prieteni pe care-i cunoșteam de trei luni, știau de situație, m-au sunat și mi-au spus: Oana, noi vrem să te ajutăm pentru că avem posibilitatea să facem asta. Mama stă într-un apartament superb, într-un bloc nou, cu tot ce vrei și am rezolvat problema”, a afirmat Oana Roman, la România TV.

Deşi femeia care i-a fost alături zeci de ani a avut numeroase probleme, Petre Roman nu s-a arătat impresionat ori dornic să o ajute. Din fericire pentru Mioara Roman, fiicele dar şi prietenii s-au dovedit a fi un sprijin de nădejde. 

Citeşte mai multe despre:   mioara roman