Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Bebe Cotimanis A AJUNS LA ÎNCHISOARE! A predat ACTORIE pușcăriașilor! (FOTO)

Bebe Cotimanis A AJUNS LA ÎNCHISOARE! A predat ACTORIE pușcăriașilor! (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 26 Mar 2019, 09:51

Marele actor Bebe Cotimanis a ajuns la Penitenciarul Rahova! Nimic grav însă, ci doar pentru filmărle serialului „Vlad”. Acolo, acesta le-a explicat unor pușcăriași tainele actoriei.

BOALA ȘI-A SPUS CUVÂNTUL! BIETUL MIHAI CONSTANTINESCU! FANII ARTISTULUI, ÎN LACRIMI

„Acolo exista un grup care avea un respect deosebit față de ceea ce făceam noi și care i-a pus la punct pe unii care nu ne lăsa să filmăm, care țipau, urlau, ne înjurau și ne mai și scuipau. Cei din grupul celor care ne protejau, să zic așa, l-au recunoscut pe Bebe Cotimanis și erau emoționați de evenimente, de toată întâmplarea. Erau foarte curioși. La noi la filmări există dublele, aceeași secvență care se filmează din mai multe unghiuri, de mai multe ori și, până când nu iese așa cum trebuie, ea se repetă. Ei voiau să înțeleagă cum reușim să facem exact la fel de fiecare dată. Am început o discuție despre ce înseamnă actorie, despre ce înseamnă meseria asta, profesia asta. Și au descoperit de fapt cum se face un film”, a povestit Anghel Damian, colegul de platou al lui Cotimanis, citează Libertatea.

ȘOC! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU TRUPUL LUI ARSENIE BOCA! BLESTEM CUMPLIT PENTRU ROMÂNIA

„Au fost niște discuții foarte interesante, la un moment dat. Domnul Cotimanis era un soi de profesor-mentor. Unii dintre cei încarcerați ne-au povestit că există trupe de deținuți care fac spectacole”, a mai declarat tânărul actor.

BOMBĂ! EL ESTE ALESUL SIMONEI HALEP! CUM S-AU POZAT! NU MAI E LOC DE INTERPRETĂRI!

Citeşte mai multe despre:   bebe cotimanis