Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A livrat pizza și a avut parte de cel mai EMOȚIONANT moment al vieții lui! Povestea bărbatului este INCREDIBILĂ (VIDEO)

A livrat pizza și a avut parte de cel mai EMOȚIONANT moment al vieții lui! Povestea bărbatului este INCREDIBILĂ (VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 28 Feb 2020, 10:13
captura de ecran/YouTube Actualitate

Un bărbat care livrase pizza unei familii a avut parte cea mai mare surpriză.

După ce fusese plătit și se pregătea să plece, copilul familiei a fugit printre picioarele mamei lui și a alergat spre cel care livrase pizza și i-a dăruit o îmbrățișare. Bărbatul a fost atât de emoționat de gestul celui mic încât a izbucnit în lacrimi.

Lindsey Sheely din West Warwick, Rhode Island, a văzut înregistrarea surprinsă de camera de supraveghere și a postat-o pe Instagram. „Ne-am gândit că a fost așa de drăguț și nostim”, a spus aceasta.

 După câteva zile, Ryan Catterson, cel care primise îmbrățișarea, a contactat-o și i-a spus că a fost încântat, dar și emoționant să vadă materialul video. În plus, i-a mărturisit femeii că își pierduse de curând fiica de 16 ani, iar îmbrățișarea lui Cohen a însemnat foarte mult pentru el. 

 „După ce mi-am pierdut fiica săptămâna trecută, a fost emoționant ca și cum ar fi fost acolo. A însemnat mult pentru mine”, a povestit  Catterson pentru WLNE.

A livrat pizza și a avut parte de cel mai EMOȚIONANT moment al vieții lui! Povestea bărbatului este INCREDIBILĂ