Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate BABA VANGA, profeție APOCALIPTICĂ pentru români: MARELE MĂCEL e aproape! Totul se va întâmpla în 2019

BABA VANGA, profeție APOCALIPTICĂ pentru români: MARELE MĂCEL e aproape! Totul se va întâmpla în 2019

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Dec 2018, 17:27

Baba Vanga supranumită Nostradamus din Balcani  a înregistrat pe bandă de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredinţat-o apoi uneia dintre nepoatele sale.

Rugămintea sa, destul de ciudată, era ca această previziune să ajungă la o anumită dată la o persoană anume.

Mesajul sună aşa: ‘Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus.

În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit.

Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui'

Citeşte mai multe despre:   baba vanga