Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Avatar 2: Aruncă o privire în noua lume fantastică de sub ape. Uite când ar putea intra în cinematografe

Avatar 2: Aruncă o privire în noua lume fantastică de sub ape. Uite când ar putea intra în cinematografe

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2020, 15:29

Filmările pentru Avatar 2 al lui James Cameron sunt în desfășurare, spre încântarea fanilor. 

Filmul american de ficțiune produs de studiourile 20th Century este a doua parte a producției lansată în 2009.

Povestea din Avatar 2 se va concentra în jurul oceanelor de pe planeta Pandora. La 12 ani după ce au explorat planeta și s-au alăturat lui Na’vi, Jake Sully a format o familie cu Neytiri. Acțiunea o va urmări pe fiica lui Jake și Neytiri.Lor li se vor alătura personaje  condus de Tonowari, ceea ce va aduce scene cu impact emoțional.

 

 

Actorii din Avatar 1 continuă aventura în aceleași rolurile 

 

În distribuție îi vom vedea pe actorii Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder și Matt Gerald, în aceleași roluri ca și în filmul din 2009. Totuși, Sigourney Weaver va juca personaj diferit. În plus echipei se vor alătura și Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, David Thewlis și CJ Jones.

Noul Avatar ar putea ajunge în cinematografe pe 17 decembrie 2021, după ce lansarea de anul aceasta a fost anulată. Alte părți ar putea intra pe marele ecran în decembrie 2023, 2025 și 2027.

Potrivit BBC, viitoarele pelicule se vor numi Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider, and Avatar: The Quest for Eywa. Producătoul a confirmat că este adevărat însă a mărturist că este loc și de schimbare.

Filmările pentru a doua parte și a treia parte sunt făcute silmutan, în timp ce pentru cea de-a doua parte au început în august  2017, pe plaja din Manhattanâ California și au continuat pentru ambele părți în New Zealand începând cu septembrie 2017.

 

Noua tehnologie permite o nouă viziune asupra unei lumi ascunse 

 

“Avatar 2” va veni cu o viziune mai realistă și cu lumi și creaturi, potrivit informațiilor care circulă pe internet și cu care fanii se tachinează de mai bine de 10 ani. Pe contul oficila de Twitterr, producătorii i-au informat pe cinefili că nu doar se vor întoarce la Pandora, ci vor explora lumi noi, ascunse sub apă.

 

 

Ce se întâmplă în primul Avatar?

 

 Avatar este un film epic științifico-fantastic american, care plasează acțiunea în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe această planetă, locuită de o rasă umanoidă veche deloc prietenoasă. Jake trebuie să își câștige locul printre locuitorii luxuriantei Pandora. Totodată, el se îndrăgostește localnică. 

La nivel global se estimează că Avatar 1 a încasat 232.160.000 $ brut în primul weekend de la lansare, urcând pe poziția a 9-a în clasamentul filmelor cu încasări record din toate timpurile.

Citeşte mai multe despre:   avatar 2