Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate S-A AFLAT! Așa ADEMENEA Cristian Pomohaci minorii! VICTIMELE RUP TĂCEREA! ''S-a apropiat de mine și m-a sărutat pe gură''

S-A AFLAT! Așa ADEMENEA Cristian Pomohaci minorii! VICTIMELE RUP TĂCEREA! ''S-a apropiat de mine și m-a sărutat pe gură''

Un articol de: Andrei Ștefan - 21 Oct 2019, 16:31

S-a aflat ce strategie folosea Cristian Pomohaci pentru a atrage minorii de care profita sexual!

BLESTEM TOTAL PENTRU LAURENȚIU REGHECAMPF! A MURIT CU ZILE! DOAMNE, CE TRAGEDIE (GALERIE FOTO)

Vice.ro a intrat în posesia unui document întocmit de procurori de la Parchetul General, care îl încriminează pe fostul preot. 

Conform acestuia, cea mai uzuală replică de ademenire era ''la părintele îi e frică să doarmă singur”, dar se mai folosea și de mirajul banilor. 

LOVITURĂ PENTRU ALEX VELEA! ANTONIA, PRINSĂ ÎN FAPT IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Unele dintre victime au făcut mărturiii șocante, relatează sursa.

„Am văzut cum numita Măriuța (decedată în prezent) le zicea băieților să se ducă în camera unde locuia acesta pentru că sunt chemați să doarmă cu el întrucât îi este frică să doarmă singur. Condițiile de locuit erau precare, în sensul că noi, fetele, ne spălam în grajd, iar băieții erau duși la unul din apartamentele preotului Pomohaci din Târgu Mureș pentru a se spăla, întrucât aceștia nu ajungeau în camera lui înainte de a se spăla”, a declarat o martoră în fața anchetatorilor, și ea minoră la momentul în care a fost lăsată de părinți în grija preotului, la Moșuni.

Cristian Bota, un tânăr abandonat care, ca mulți alții de vârsta lui, să muncească la moșia preotului, a fost cel care a dat în vileag apucăturile preotului.

SMILEY E DEVASTAT! GINA PISTOL I-A SPUS ADIO! A FUGIT CU UN ALT BĂRBAT! IMAGINI BOMBĂ

În timpul audierii de la Parchetul General, Cristian Bota a povestit ce a trăit, când avea 12 ani și a fost chemat pentru prima dată în camera preotului.

„Într-o seară, după ce servisem cina și mă pusesem în pat să dorm, a venit la mine numita Măriuța, care era mâna dreaptă a preotului Pomohaci, zicându-mi să mă duc până la părintele, în camera dânsului. (...) Mi-a deschis ușa, fiind îmbrăcat doar în chiloți. (...) Prima replică a fost «vai, dragă, frumos ești, Doamne», după care s-a apropiat de mine și m-a sărutat pe gură. (...) Îmi amintesc că nu a folosit prezervativ și că, după consumarea raportului sexual, s-a șters cu șervețelele umede care se aflau pe noptieră.

După consumarea acestui raport, preotul m-a întrebat ce mi-aș dori, ce doresc să îmi cumpere, respectiv un telefon, un trening sau bani. Eu, fiind în stare de șoc și întrebându-mă dacă e normal sau nu ceea ce mi s-a întâmplat, i-am replicat că „luați-mi ce vreți”. Acesta mi-a răspuns că „părintele o să-ți facă un cadou, dar te rog, nu spune la nimeni ce s-a întâmplat, rămâne între noi”, după care am dormit dezbrăcați amândoi până în jurul orei 5.00, când acesta m-a trezit, cerându-mi să mă duc la muls la vaci.

Cristian Bota le-a povestit procurorilor mai multe episoade similare de abuz sexual la care l-ar fi supus Pomohaci, între 2001 și 2004.

În altă zi, de data asta într-un apartament din Cluj al lui Pomohaci, Cristian a povestit că preotul i-a cerut să se spele și să se bage în pat lângă el.

CARMEN HARRA I-A PREVĂZUT MOARTEA! ADIO, MAESTRE ROMÂNII SUNT DEVASTAȚI! VA FI DOLIU NAȚIONAL (GALERIE FOTO)

Eu i-am replicat că totuși sunt două camere, dar el mi-a zis că trebuie să dorm cu părintele, că îi e frică să doarmă singur. Fac precizarea că această replică «la părintele îi e frică să doarmă singur» era cunoscută de către băieții/bărbații care locuiau, respectiv desfășurau activități gospodărești în ferma dânsului”, a povestit Cristian, ajuns la maturitate.

„În maniere asemănătoare s-au consumat alte acte sexuale anale cu preotul Pomohaci. Nu pot să precizez numărul acestora, însă cu siguranță mai mult de zece ori. De asemenea, arăt faptul că acesta în fiecare seară dormea cu unul dintre cei aproximativ zece băieți care locuiau acolo”, a mai precizat acesta.

TRAGEDIE ÎN TELEVIZIUNE! VEDETA ȘTIRILOR S-A SINUCIS! MILIOANE DE FANI, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Legislația din România spune că victima unui abuz sexual are la dispoziție opt ani pentru a depune plângere, din momentul în care atinge vârsta majoratului, iar Cristian Bota a împlinit 18 ani în 2007. Astfel, în anul 2019, când a depus plângerea, fapta era deja prescrisă.

Deși celelalte persoane menționate de Cristian Bota au negat că Pomohaci ar fi avut contacte sexuale cu ei, unii martori au confirmat faptul că preotul obișnuia să doarmă cu băieți în cameră, iar părintele și-ar fi creat „o aură de mare duhovnic, vindecător, preot cu mare har, vizionar: „Un atu pe care l-a exploatat în mod extrem de abil și manipulator având drept scop exacerbarea faimei și a egoului, dobândirea de bunuri materiale și de parteneri sexuali.”

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   cristian pomohaci