Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate ȘOC! Apare TELEVIZIUNEA ROMILOR! CNA le-a aprobat licența! CUM se numește POSTUL TV

ȘOC! Apare TELEVIZIUNEA ROMILOR! CNA le-a aprobat licența! CUM se numește POSTUL TV

Un articol de: Andrei Ștefan - 19 Mar 2019, 17:01

Veste bună pentru minoritatea romă - Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat licențierea unei televiziuni dedicate acesteia.

Amaro TV”, va fi un post care va putea emite la nivel european în limba maghiară, iar „Amaro TV RO” va emite în România. 

„Proiectul se dorește a fi o platformă de dezbatere, pe lângă o sursă de divertisment cultural, o rampă de lansare a unor noi talente, dar și o sursă de informare pentru romi, o modalitate de interacțiune interetnică și multiculturală, care sa evidențieze nevoile comune și elementele care apropie, care pot crea plusvaloare societății în care trăim”, a spus unul dintre reprezentanții companiei în cauză, citează Paginademedia.ro

Amaro TV” va emite 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, iar sursa de proveniență a grilei este compusă din programe 100% ale altor producători. . 

„Canalele AMARO TV si AMARO TV RO sunt canale tematice dedicate minoritatii rome cu elemente de informare culturală şi educative. Punem accent în programele noastre aspectele specifice din viaţa romilor.

Scopul este apropierea interetnică dintre romi și populațiile de altă etnie din Bazinul Carpatic, unde locuitorii întotdeauna au împărțit atât bucuria, cât și tristețea deopotrivă.

Popularizăm pasiunile și aptitudinile romilor, prin simplitatea și, nu rareori, complexitatea existenței lor tradiționale.

Vor fi difuzate totodată și filme și seriale „foarte populare pentru grupul țintă”, se precizează în proiectul depus la CNA.

Citeşte mai multe despre:   CNA  -   Amaro TV