Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate După ce A FUGIT cu noua IUBITĂ în Germania, Andrei Tinu, ȘEFUL de la ”AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, divorțează de Alberta! ''Soțul meu apare în ipostaze intime, care certifică faptul că mă înșală'' (FOTO)

După ce A FUGIT cu noua IUBITĂ în Germania, Andrei Tinu, ȘEFUL de la ”AUTORITATEA PENTRU CETĂȚENIE”, divorțează de Alberta! ''Soțul meu apare în ipostaze intime, care certifică faptul că mă înșală'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Ian 2019, 18:17

Boss-ul de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) divorțează oficial! 

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu divorțează oficial, după ce a avut o escapadă cu noua lui iubită în capitala Germaniei.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în data de 16 ianuarie, Andrei Tinu a intentat acțiunea de divorț. Șeful ANC a solicitat instanței de judecată și ca fosta sa parteneră de viață să revină la numele pe care l-a purtat înaintea căsătoriei, scrie CanCan.

„Am surprins-o la Viena minţindu-mă”

„Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie, când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri. Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat”, a declarat recent Andrei Tinu.

Soția lui, Alberta, se apără!

„Soțul meu a afișat o răceală și un dezinteres vădit față de mine”

”De ceva vreme, soțul meu a afișat o răceală și un dezinteres vădit față de mine, dându-mi de înțeles că relația noastră nu îl mai interesează, deși nu există nici un motiv pe care să mi-l impute. În ciuda faptului că soțul meu apare în imagini și fotografii în ipostaze intime, care certifică faptul că mă înșală, deși noi doi suntem încă soț și soție, tot el încearcă în disperare de cauza să mă acuze de fapte care nu s-au întâmplat niciodată.  

De mai puțin de un an activez ca medic stomatalog în Franța. Aici am deschis un cabinet particular, în urma deciziei luate împreună cu soțul meu. Nu m-am mutat definitiv, ci doar am inițiat un business  care, ne-am gândit noi, după ce va fi pus pe picioare suficient, nu va mai necesita prezența mea fizică, dar ne va furniza un venit suplimentar nevoilor familiei noastre și educației celor doi copii”, a mărturisit Alberta.

Andrei Tinu s-a căsătorit, în 2014, cu Alberta Simona Preda, cu care are doi copii.

Citeşte mai multe despre:   andrei tinu  -   anc