Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Justiția a PARADIT-O !!! 4 ani de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE pentru SEXY ANDREEA cu cele mai speciale BUZE din politica românească !!!

Justiția a PARADIT-O !!! 4 ani de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE pentru SEXY ANDREEA cu cele mai speciale BUZE din politica românească !!!

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Dec 2018, 13:19

Sexy deputata Andreea Cosma a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare.

Andreea Cosma a fost trimisă în judecată de DNA în 2015 pentru că, în calitatea de notar a participat la vânzarea la prețuri subevaluate a cazărmii Ciuperceasca.

Sentința primită de fiica fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, nu este definitivă.

„În temeiul art. 48, raportat la art. 297, alin. 1, Cod Penal, cu aplicare la articolul 309 Cod Penal, raportat la art. 132 din Legea 78/2000 și art. 5 Cod Penal, condamnă pe inculpata Cosma Andreea la pedeapsa de 4 ani închisoare și doi ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a și b Cod Penal, pentru săvârșirea complicității la infracțiunea de abuz în serviciu, care a produs consecințe deosebit de grave (10.674.784 lei).În baza art.54 Cod Penal, aplică inculpatei Cosma Andreea pedeapsa accesorie în conținutul prevăzut de art. 66, alin. 1, lit. b Cod Penal”, se arată în sentința ICCJ.

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Cosma