Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Andreea Berecleanu, soția unui chirurg estetician de top, despre medicul IMPOSTOR: ”E un personaj de film, un fals doctoraș, dar este simpatic'' / "Fiecare doctor își are și își merită pacientele!" (FOTO)

Andreea Berecleanu, soția unui chirurg estetician de top, despre medicul IMPOSTOR: ”E un personaj de film, un fals doctoraș, dar este simpatic'' / "Fiecare doctor își are și își merită pacientele!" (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Feb 2019, 11:47

Invitată la emisiunea „Răi da buni”, de pe Antena Stars, Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri în premieră despre subiectul momentului, falsul doctor italian care a operat în România.

„Eu stau foarte mult în sala de operații, în clinici, alături de soțul meu, stau de vorbă cu esteticieni români și străini, sunt fascinată de această meserie. știu foarte multe. Sunt multe lucruri pe care nu am cum să le spun, dar pe car ele știu. Este o luptă în mine față de lucrurile pe care le văd și toate aberațiile care se spun și ceea ce știu eu.”, a declarat vedeta.

Soțul Andreei Berecleanu, Dr. Constantin Stan, cel considerat cel mai bun chirurg estetician din România, cu o experienţă internaţională de peste 30 de ani.

„Matteo este un personaj de film. Este un fals doctoraș, dar este simpatic. Este un escroc, dar este pasionat de ceea ce face. Fiecare doctor își are și își merită pacientele. Omul ăsta a stat mult pe lângă niște doctori care l-au tolerat.”

„Sunt convinsă că acest om nu folosea șervețele demachiante, cum zicea Adriana Bahmuțeanu, sigur folosea șervețele dezinfectante. Esteticienii care au apărut acum să comenteze cred că vor doar să își facă reclamă, e prea bun subiectul. Cred că toate ponturile care apar sunt lucruri superficiale și cred că pulpa subiectului nu a apărut încă.”, a mai spus vedeta.

„Soțul meu intră în contact cu mulți chirurgi, chiar și din străinătate. Este imposibil ca estetician să nu îți dai seama, chiar și dintr-o discuție, că ai în față un impostor. Acest om, dacă și-ar fi terminat studiile, ar fi fost talentat. Adevărul e că sunt multe femei mutilate de doctori.”
 

Citeşte mai multe despre:   andreea berecleanu  -   matteo politi  -   Constantin Stan