Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Ana Morodan de la ''Asia Express'', ÎNGROZITĂ de CONCURS! ''Contesa digitală'' NU MAI SUPORTĂ condițiile! ''Eu am șofer, lux și servitori acasă, ce mi-a trebuit să vin aici?'' (GALERIE FOTO)

Ana Morodan de la ''Asia Express'', ÎNGROZITĂ de CONCURS! ''Contesa digitală'' NU MAI SUPORTĂ condițiile! ''Eu am șofer, lux și servitori acasă, ce mi-a trebuit să vin aici?'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 11:31

“Contesa digitală” Ana Morodan este o antreprenoare de success.

Și-a creat un blog de modă, fiind primul blogger de stil personal din România, iar acum este concurentă la „Asia Express”.

„Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”, a declarat Ana Morodan, citează Click.

Alături de Adrian Teleșpan, colegul ei de echipă, fost producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV şi România TV, Ana Morodan a câștigat prima amuletă din „Asia Express”, în valoare de 1000 de euro și a ajuns la hotel, alături de echipa formată din Șerban Copoț și Cosmin Seleși.

Aceste reușite nu au fost lipsite însă de greutăți.

De multe ori, Ana Morodan a simțit că nu mai poate și era gata să cedeze psihic!

„Cine m-a pus să vin la emisiunea asta? Nu aveam nevoie de bani! Eu am șofer, lux și servitori acasă, ce-mi trebuia mie asta?”, a răbufnit vedeta în momentele critice.

Citeşte mai multe despre:   asia express  -   ana morodan  -   adrian telespan  -   serban copot  -   cosmin selesi