Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Alina-Maria de Roumanie împlinește azi 31 de ani! Ce i-a transmis SOȚUL EI, Nicolae al României! (FOTO)

Alina-Maria de Roumanie împlinește azi 31 de ani! Ce i-a transmis SOȚUL EI, Nicolae al României! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Ian 2019, 12:45

Alina-Maria Binder, devenită Alina-Maria de Roumanie în urma căsătoriei cu fostul Principe Nicolae al României, împlinește astăzi 31 de ani!

Tânăra este absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale. Aceasta a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. Până în prezent, Alina-Maria a lucrat ca PR la Asociaţia Aviatorilor.

„La mulți ani frumoasei mele soții!”, a scris fostul Principe Nicolae pe pagina sa de Instagram.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit pe 30 septembrie 2018, cu Alina-Maria Binder, într-o ceremonie elegantă la Casinoul din Sinaia.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre...De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, scria Nicholas Medforth-Mills la anunțarea logodnei. 

Citeşte mai multe despre:   alina binder  -   alina maria de roumanie  -   nicolae al romaniei  -   principele nicolae  -   sinaia