Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate EXCELENT! Românii primesc noi ajutoare de la stat. Ce condiții trebuie să îndeplinească?

EXCELENT! Românii primesc noi ajutoare de la stat. Ce condiții trebuie să îndeplinească?

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Iun 2019, 11:29

Vesti excelente pentru mai mulți români! Prin urmare, cei care sunt șomeri și care se vor reloca pentru a se angaja vor primi un ajutor lunar de 900 de lei, timp de 3 ani de zile.

TRAGEDIE LA EMISIUNEA CHEFI LA CUȚITE: DIN PĂCATE, E VORBA DE ÎNDRĂGITUL BUCĂTAR CĂTĂLIN SCARLATESCU...
 
"Persoanele inregistrate ca someri in evidentele AJOFM Ilfov care se incadreaza in munca, intr-o alta localitate, situata la o distanta mai mare de 50 kilometri fata de localitatea in care isi au domiciliul sau resedinta, si, ca urmare a acestui fapt, isi schimba domiciliul sau isi stabilesc resedinta in localitatea respectiva sau in localitatile invecinate acesteia, pot beneficia de o prima de relocare, neimpozabila, acordata din bugetul asigurarilor pentru somaj, egala cu 75% din suma destinata asigurarii cheltuielilor pentru locuire in noul domiciliu sau resedinta, dar nu mai mult de 900 de lei", se arata intr-un comunicat emis de AJOFM Ilfov, conform B1.ro. 

OANA ROMAN, UMILITĂ TOTAL! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC! ''ATUNCI CÂND ÎȚI IEI ȚEAPĂ''

Singura conditie pentru primirea acestor bani este ca veniturile lunare sa nu depaseasca suma de 5.000 lei pe luna. Prima de relocare se va acorda doar celor care se vor angaja cu norma intreaga pentru o perioada de cel putin 12 luni.

Citeşte mai multe despre:   bani