Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Adio, Tamara Buciuceanu-Botez! De ce NU va fi înmormântată cea mai îndrăgită actriță la Cimitirul Bellu, alături de alte mari personalități

Adio, Tamara Buciuceanu-Botez! De ce NU va fi înmormântată cea mai îndrăgită actriță la Cimitirul Bellu, alături de alte mari personalități

Un articol de: Adela Iacob - 18 Oct 2019, 08:42

Astăzi ne vom despărţi pentru totdeauna de Tamara Buciuceanu-Botez!

Marea actriță nu își va dormi somnul de veci alături colegii artiști, pe aleea plină de celebrități a Cimitirului Bellu, ci în cartierul bucureștean Griviței, unde se află Cimitirul Sfânta Vineri, pentru că și-a dorit să fie înhumată alături de soțul și părinții ei. 
 

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

 

Cristina Deleanu, actriţă: “Am jucat foarte mult împreună, am fost plecaţi împreună, am ţinut imens la ea, vorbeam aproape săptămânal, ştiam că sănătatea ei nu e cea mai bună, a renunţat să joacă acum câţiva ani şi a însemnat mult.”

Eugen Cristea, actor: “Pentru noi şi cred că pentru toată lumea, doamna Tamara a fost nu o rază de lumină, ci o lumină într-o lume gri, urâtă, plină de ură, a fost acea lumină. A fost un curcubeu de sentimente de stări, de valoare, de gingăşie, de frumuseţe sufletească, de moralitate, de modestie şi generozitate nu a trăit pt dumneai, a trăit pentru publicul care o iubeşte.”

 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)  

 

Tamara Buciuceanu-Botez a murit marți, 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias, după o lungă suferință cardiacă. Actrița a fost internată în spital de la începutul lunii octombrie. Deși la un moment dat starea de sănătate părea că se ameliorează, în ultimele zile problemele de sănătate s-au agravat.

 

S-A TERMINAT! OANA LIS A DAT VESTEA TRISTĂ! BIETUL VIOREL! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INIMA VEDETEI

 

Citeşte mai multe despre:   tamara buciuceanu botez