Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate S-a aflat ADEVĂRUL despre DESFRÂURILE Elenei Ceauşescu! Cu ce bărbați IMPORTANȚI a avut AVENTURI înainte de LIDERUL COMUNIST! (GALERIE FOTO DE COLECȚIE)

S-a aflat ADEVĂRUL despre DESFRÂURILE Elenei Ceauşescu! Cu ce bărbați IMPORTANȚI a avut AVENTURI înainte de LIDERUL COMUNIST! (GALERIE FOTO DE COLECȚIE)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Feb 2019, 11:25

Elena Ceaușescu ar fi împlinit, luna trecută, 100 de ani. 

Recent, a fost dezvăluită lunga sa listă cu amanți, bărbați pe care i-a întâlnit înainte de Nicolae Ceaușescu.

Așa s-a aflat că marea iubire a femeii nu a fost Nicolae Ceaușescu, ci Tudor Zamfir, tatăl celebrului naist Gheorghe Zamfir.

Acesta a fost primul său iubit, pe care l-a cunoscut în satul natal, la Petreşti. Relaţia dintre cei doi a fost de scurtă durată, pentru că bărbatul a plecat la Bucureşti, unde s-a angajat chelner. Elena l-a urmat, dar acesta nu a mai dorit continuarea relației, scrie Click.

Ulterior, Elena a început să activeze în Partidul Comunist și astfel l-a cunoscut pe Nicolae Ceauşescu.

Înainte să ajungă la viitorul președinte de stat, Leana a ajuns în patul lui Marin Ceauşescu, fratele său, cel care avea să-i devină cumnat. 
Mihaela Ceauşescu, fiica lui Marin, care s-a sinucis la Viena după moartea soţilor Ceauşescu în decembrie 1989, a descris în cartea „Nu regret, nu mă jelesc, nu strig“ relaţia dintre Elena şi tatăl său: 

„Tanti Lenuţa avea o slăbiciune deosebită pentru Marin, pe care-l cunoscuse înaintea lui Nicolae şi cu care chiar flirtase o scurtă perioadă... Aşa ziceau gurile rele din familie şi îi mai reproşa şi mama la necaz lui tata, dar aşa, mai mult în glumă, luându-l peste picior: «De ce oare, Marine, n-ai luat-o tu, că salvai, dracu', ţara de la urgie?!»”.

În anul 1939, cât timp Nicolae Ceaușescu era la închisoare, Elena a avut o aventură cu un  soldat neamţ, apoi cu doctorul Abraham Schechter, bărbat care a fost timp de 17 ani medicul personal al soților Ceauşescu.

„Odată, în Primăverii, mi-a spus colegul meu care era de serviciu la vilă, cei trei au intrat cu maşina în curtea reşedinţei cuplului Ceauşescu. Nicolae a coborât şi a început să urce scările pentru a intra în casă. În urma să venea Elena, urmată de doctorul Schechter, ultimul fiind colegul meu. În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa”, a povestit fostul colonel Dumitru Burlan, fost angajat în serviciul de Gardă al Direcţiei a 5 a Securităţii, în cartea „După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie”, citează sursa mai sus menționată.

Abraham Schechter a murit în condiţii suspecte în anul 1973. Varianta oficială este că s-ar fi sinucis, dar se crede că acesta a fost omorât la comandă.

Dar lista amanţilor Elenei Ceauşescu nu s eoprește aici! 

Aceasta s-a iubit și cu Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, dar şi cu un fizician, Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

Ioan Ursu era mâna dreaptă a Elenei Ceauşescu în domeniul cercetărilor ştiinţifice „savante”.

„La un moment dat, în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea Nicolae Stan, într-un interviu.

O altă aventură ar fi fost și alături de generalul Victor Atanasie Stănculescu. Acesta era unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicolae Ceauşescu şi preferatul Elenei. Bărbatul a negat, însă, orice legătură de natură sentimentală cu Tovarășa.

Fostul general, condamnat pentru reprimarea Revoluției de la Timișoara și ministru al Apărarii în primul Guvern de după Revoluție, în perioada 1990 - 1991, a murit la vârsta de 88 de ani, într-un azil de bătrâni.

Citeşte mai multe despre:   elena ceausescu  -   nicolae ceausescu  -   ion iliescu