Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A MURIT DE CANCER! S-a întâmplat aseară! Avea TOATĂ VIAȚA înainte... ''Suntem devastați''

A MURIT DE CANCER! S-a întâmplat aseară! Avea TOATĂ VIAȚA înainte... ''Suntem devastați''

Un articol de: Andrei Ștefan - 11 Iul 2019, 08:21

Actorul Michael Sleggs a murit la doar 33 de ani.

Fanii au aflat abia în urmă cu o lună că acesta suferă de cancer și este în fază terminală.

A MURIT CĂTĂLIN! VESTEA MORȚII A ÎNGROZIT TOATĂ ȚARA

„Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

SFÂRȘITUL ERA INEVITABIL! PELINEL A FĂCUT ANUNȚUL! BORCEA, ÎN LACRIMI

Am dormit mult și aproape am intrat în comă zilele trecute după ce am luat din greșeală o supradoză de morfină. Oricum, după cum vă imaginați acesta nu este modul ideal în care mi-am dorit să se întâmple lucrurile iar familia mea se luptă cu durerea.

Vreau doar să vă spun că îi iubesc pe toți cei care citesc acest status atât de mult, toți ați fost uimitori, buni, persoane cu suflet mare care mi-au atins viața în moduri atât de unice și incredibile. Îmi cer scuze că acest status este atât de mare dar nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio, așa că suportați-mă.

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.

Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

S-A AFLAT CÂND VA AVEA LOC CUTREMURUL APOCALIPTIC! DETALII DESPRE PROFEȚIA CARE ÎNGROZEȘTE TOATĂ ȚARA

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe internet, citează Unica.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru cei apropiați.

„Suntem devastați. Prietenul nostru, legenda Michael Sleggs a murit azi-noapte. RIP Michael. Ești unul la un milion”, au transmis colegii actorului pe Twitter.