Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate L-AU ÎNGROPAT DE VIU! DRAMĂ în filmul românesc! ''Am încremenit''

L-AU ÎNGROPAT DE VIU! DRAMĂ în filmul românesc! ''Am încremenit''

Un articol de: Andrei Ștefan - 09 Oct 2019, 10:14

Actorul Marius Gîlea (51 de ani) a tras sperietura vieții sale!

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)

Actualul profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale a colaborat cu greii cinematografiei românești - Liviu Ciulei, Alexandru Tocilescu ori Lucian Pintilie.

Cu cel din urmă a lucrat încă dinainte să-și dea licența, la un film. Regizorul i-a cerut să fie „îngropat” de viu, iar actorul s-a conformat!

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

„Când eram în anul patru, am visat că mă sună Lucian Pintilie și mă întreabă dacă nu vreau să joc în filmul lui (“Niki Ardelean, colonel în rezervă”, din 2003). Ei bine, așa s-a întâmplat, mă rog, nu a sunat chiar el, ci regizorul asistent, dar mai contează? 

Când mi-a povestit ce ar trebui sa fac, mi-am zis că parcă e viața mea – un clarinetist care nu prea a reușit pe partea cu clarinetul, în schimb, a reușit să moară electrocutat când instala o mașină de spălat rufe. Norocul meu a fost că băiatul care cânta la clarinet – nu era actor – i-a lăsat baltă cu câteva zile înainte de filmare, fără nicio explicație. 

DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! ADIO, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA, PRINS ÎN FAPT! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Iar cineva din echipa de filmare știa că eu “prestez” la clarinet. Ce m-a impresionat la filmări a fost că a trebuit să fiu băgat într-un sicriu, s-au bătut cuiele la capac și m-au lăsat în groapă. Au aruncat chiar și cu pământ”, a dezvăluit, pentru Libertatea, Marius Gîlea.

„La finalul filmării, Pintilie a venit și mi-a pupat mâna. Am încremenit. Am întrebat prin jur de ce a făcut asta, iar răspunsul m-a șocat și mai tare: «Păi, crezi că mulți s-ar fi lăsat îngropați cu popă și cu tot tacâmul?”. De ce nu? E doar o convenție. Așa am fost și căsătorit în telenovela ”Daria, iubirea mea”. Una e viața alta e profesia”, a mai mărturisit acesta.

Citeşte mai multe despre:   marius gilea