Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate S-A ÎNTÂMPLAT la ''ASIA EXPRESS''! ACCIDENTE, DURERI și LACRIMI! ''E dramatic, dar nu mai putem. E o problemă gravă!'' (GALERIE FOTO)

S-A ÎNTÂMPLAT la ''ASIA EXPRESS''! ACCIDENTE, DURERI și LACRIMI! ''E dramatic, dar nu mai putem. E o problemă gravă!'' (GALERIE FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 25 Mar 2019, 08:48

Seară dramatică la Asia Express!

Echipa formată din Jojo și Paul a fost nevoită să abandoneze jocul, după ce problemele de sănătate ale lui Paul Ipate s-au acutizat. Hernia de disc și-a spus cuvântul, dându-i dureri insuportabile concurentului. 

„Eu am o operație la spate de mai mult timp. Am ținut-o sub control o bună bucată de timp, dar chiar nu mai puteam. Vă dați seama, dacă nu aveam încredere în mine, nu aș fi venit aici, dar chiar nu mai pot continua. Îmi este imposibil”, a dezvăluit Paul.

Deși abia așteptau să se întoarcă acasă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost rechemați  în concurs, în locul lui Jojo și Paul!

„Ăia doi care au vrut să plece, au plecat, dar nu au mai plecat. Ne-am întors, oameni buni”, a declarat Adrian Teleșpan.

Echipa a făcut deja prima „victimă”! 

Oase, partenerul lui CRBL, a fost accidentat de către Ana Morodan, fiind călcat de un tuk-tuk condus de aceasta, în timpul unei probe. Oase a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență către spital.

CRBL a rămas singur, la fel cum a pățit și Șerban Copoț când colegul său, Cosmin Seleși, s-a accidentat.

Din fericire, Andrei Ștefănescu, co-prezentator al emisiunii, a sărit în ajutorul lui CRBL. Fiind o situație excepțională, acesta i-a fost coleg pe parcursul probei pentru amuletă, reușind chiar să câștige împreună!

„Mi-a fost dor de asta”, a declarat Andrei la finalul probei.

Beneficiind și de accidentarea lui Oase, Morodan și Teleșpan au reușit să ducă misiunile bun sfârșit, să treacă peste dificultățile întâlnite și să ajungă primii la destinație, câștigând imunitatea.

Citeşte mai multe despre:   asia express  -   crbl  -   oase  -   ana morodan  -   adrian telespan  -   andrei stefanescu  -   jojo  -   paul ipate  -   serban copot  -   cosmin selesi