Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A DOUA victimă confirmată la Caracal! DIICOT tocmai a făcut anunțul! Cui îi aparțin oasele din pădure?

A DOUA victimă confirmată la Caracal! DIICOT tocmai a făcut anunțul! Cui îi aparțin oasele din pădure?

Un articol de: Adela Iacob - 14 Aug 2019, 10:30

DIICOT confirmă oficial o nouă victimă, în condițiile în care rămășițele descoperite în pădurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceșanu. Oasele îi aparțin unei fete de 15-19 ani.

Așadar, prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore, arată comunicatul instituției.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Citeşte mai multe despre:   caracal