Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A sunat la 112 pentru că sughița! Recomandarea operatorului l-a scos din minți! 'Aţi încercat să beţi...'

A sunat la 112 pentru că sughița! Recomandarea operatorului l-a scos din minți! 'Aţi încercat să beţi...'

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Mar 2019, 18:45

Convorbirea dintre un bărbat din Gorj care a sunat la 112 și operatorul care i-a preluat apelul a devenit virală. Bprbatul a apelat numărul unic de urgență pentru că nu se oprea din sughițat. 

„Dispecerul: – Bună ziua! Ați sunat la pompieri! Ce urgență aveți? 

Apelantul: – Bună ziua! Domnule, de vreo 10 minute sughit! Dispecerul: – Aveți stări de rău, suferiți de vreo afecțiune? Apelantul: – Nu, nu mă doare nimic, dar dacă mi se întâmplă ceva de la sughițatul ăsta? 

Dispecerul: – Ați mai pățit până acum? Apelantul: – Nu, că de aia vă sun! Dispecerul: – Ați încercat să beți un pahar cu apă? Faptul că sughițați, neavând alte simptome și fără să suferiți de vreo boală, cu siguranță, nu vă pune sănătatea în pericol. Încercați să beți o gură de apă și vă rugăm să reveniți cu un apel pe numărul 112 doar dacă vă simțiți rău.

Apelantul: – Și cum domnule, nu vine nimeni să mă vadă? Dispecerul: – Simptomele dumneavoastră nu reprezintă o urgență medicală! Nu o să vină nimeni să vă vadă doar pentru că sughițați! Altcineva poate chiar o să aibă nevoie de ajutor și echipajul o să fie ocupat să vă dea dumneavoastră un pahar cu apă. Vă repet că puteți reveni cu un apel pe 112 doar dacă vă simțiți rău. 

Apelantul: – Dacă mi se întâmplă ceva, voi o să răspundeți! (Urmează o serie de înjurături…) Dispecerul: – Întotdeauna ne asumăm răspunderea pentru ceea ce facem!", este convorbirea halucinantă prezentată de libertatea.ro