Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A rămas peste noapte la prietena soției! Dimineață s-a trezit în pat cu ea! A rămas ȘOCAT când a aflat ce s-a întâmplat! 'Nu-mi revin deloc'

A rămas peste noapte la prietena soției! Dimineață s-a trezit în pat cu ea! A rămas ȘOCAT când a aflat ce s-a întâmplat! 'Nu-mi revin deloc'

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Mar 2019, 13:57

Un bărbat a trăit șocul vieții când a aflat că soția sa a pus la cale un plan neobișnuit pentru a-l ajuta să își îmbunătățească performanța sexuală. 
Aceasta a plătit o altă femeie ca să îi seducă bărbatul și să-i arate în secret câteva lucruri în dormitor, scrie antena3.ro.

„Am 40 de ani și soția mea 37. S-a împrietenit de ceva vreme cu o femeie de 38 de ani. Aceasta flirtează mereu.
Soția mea a plecat în vacanță cu mama ei, dar nu am putut să-mi iau liber de la muncă. Prietena soției mele și soțul ei m-au invitat la cină weekendul trecut și au sugerat să rămân peste noapte ca să pot bea ceva.

Când am ajuns, am aflat că soțul ei a fost chemat la muncă și va lipsi toată noaptea.
S-a îmbrăcat ca de obicei cu o bluză decoltată și fustă scurtă. Mă atingea încă de la început, ducându-și mana pe spate și pe gâtul meu.
A fost drăguț, ne-am distrat întreaga noapte. După ce am terminat vinul, am ajutată să facă curățenie.

M-am dus în camera de oaspeți să mă culc, dar m-a trezit în timpul nopții atingându-mă.Am fost șocat, dar nu am vrut să reacționez, așa că am pretins că dorm.
A doua zi mi-a spus: „Îmi pare rău pentru aseară”. Apoi a intrat în patul meu. M-a atins din nou, dar de data asta nu am rezistat.

Am făcut sex, dar mă simțeam rău. Am oprit-o la jumătate, dar mi-a spus: „Nu, e ok. Soția ta m-a pus să fac asta. Nu îi place deloc să facă sex cu tine și vrea să îți arăt un lucru sau două”,  a povestit bărbatul specialistului de la The Sun.