Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate A FOST ELIBERAT! Românii tremură în fața criminalului. E INCREDIBIL de ce a fost lăsat din pușcărie

A FOST ELIBERAT! Românii tremură în fața criminalului. E INCREDIBIL de ce a fost lăsat din pușcărie

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 08:36

Un alt criminal periculos a fost eliberat de o instanță din România. Curtea de Apel Alba l-a pus în libertate pe Ovidiu Dringă, cel care în anul 2016 a fost acuzat că a omorât două femei vârstnice.


“A aplicat lovituri puternice cu pumnii asupra celor două victime, le-a azvârlit din pat pe duşumea, continuând să le lovească intens cu picioarele şi cu un lemn de foc apoi, dintr-o poşetă aflată sub perna victimei Lingurar Ana a luat o pungă din plastic în care se afla un teanc de bani, a scos banii şi i-a pus în buzunarul hainei sale, a aruncat punga în încăpere şi, în timp ce victimele încă gemeau, căzute pe pardoseală, a părăsit imobilul acestora în aceeaşi m odalitate în care intrase. 


În momentul escaladării porţii spre exterior, una dintre mănuşile purtate, pe care inculpatul le-a scos şi le-a pus în buzunar, a căzut în faţa porţii, fiind identificată de autorităţile de anchetă la cercetarea criminalistică a locului faptei”, se arată în dosar.
“În baza art. 242 al. 2 Cod procedură penală înlocuiește măsura arestării preventive luată prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Hunedoara din data de 27.01.2016 față de inculpatul Drîngă Ovidiu Ionuț cu măsura preventivă a controlului judiciar.

În baza art. 215 al. 1 Cod procedură penală, pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligații:

a) să se prezinte la instanța de judecată ori de câte ori este chemat;


b) să informeze de îndată Curtea de Apel Alba Iulia cu privire la schimbarea locuinței;


c) să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa de către Curtea de Apel Alba Iulia, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat.


În baza art. 215 al. 2 lit. a si b Cod procedură penală, pe timpul controlului judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligații:

a) să nu depășească limita teritorială a comunei de domiciliu, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței, cu excepția deplasărilor la termenele de judecată fixate la Curtea de Apel Alba Iulia;


b) să nu se deplaseze la o distanță mai mică de 50 de metri de locuința victimelor, situată în satul Balomir nr. 64 jud. Hunedoara.
În baza art. 215 al. 3 Cod procedură penală atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, au stabilit magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia.

Sursa foto: hunedoara.adevarul.ro

 

Citeşte mai multe despre:   criminal eliberat