Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Actualitate Esți fanul filmelor despre relații complicate? Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Esți fanul filmelor despre relații complicate? Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Un articol de: Adela Iacob - 30 Apr 2020, 13:58
foto: pixabay Actualitate

În perioada aceasta, am devenit fanii filmelor și ai serialelor, chiar dacă înainte nu eram. Mulți suntem fanii poveștilor de iubire cu un final fericit, dar cel mai aproape de viața reală sunt filmele care ne prezintă o relație, nu neapărat de iubire, mai complicată din cauza situațiilor în care cei doi protagoniști ai cuplului sunt puși.

Iată cinci filme care îți vor menține suspansul și te vor face să nu vrei să pleci din fața ecranului

American History X

Un fost neo-nazi realizează că acțiunile sale afectează și viața familiei sale. Această „revelație” vine după o viață extrem de complicată. În acest film veți vedea cum alegerile, atitudinea unei persoane pot să influențeze viața celor din jur, iar traumele sunt ireparabile de cele mai multe ori, potrivit elle.ro. Acesta va încerca să îl împiedice pe fratele lui să o ia pe același drum greșit pe care a mers el. American History X este o producție cinematografică care chiar trebuie văzută. Filmul a avut premiera în anul 1998.

Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Blue Velvet

Blue Velvet este un thriller plin de mister. Este vorba despre un bărbat normal dintr-o suburbie, care devine obsedat de o femeie dintr-un bar. Obsesia lui îl va atrage într-o parte periculoasă și va descoperi mai multe secrete din viața respectivei femei la care nu s-ar fi așteptat. Producția cinematografică este regizată de David Lynch și s-ar putea ca acesta să fie cel mai bun film al lui. Blue Velvet a avut premiera în anul 1986.

Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Who’s Afraid of Virginia Woolf?

George (Richard Burton) și Martha (Dame Elizabeth Taylor) sunt un cuplu de vârstă mijlocie căsătorit, a căror relație încărcată este definită de bătălii verbale vitriolice, care stau la baza a ceea ce pare a fi o dependență emoțională unul față de cealălalt.

Acest abuz verbal este alimentat de un consum excesiv de alcool. George, profesor de istorie asociat într-o universitate din New Carthage, unde tatăl Marthei este președinte, adaugă o dimensiune suplimentară relației lor. Acțiunea devine palpitanță în momentul în care un cuplu tânăr este invitat în casa celor doi. Who’s Afraid of Virginia Woolf? A avut premiera în anul 1966.

Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Sleeping with the Enemy

Laura și Martin sunt căsătoriți de patru ani de zile. Cei doi par a fi cel mai fericit și cel mai de succes cuplu. Însă, relația din cala lor este una complet diferită. Martin este un soț obsedat, abuziv și brutal.

Laura își trăieste viața cu teamă și așteaptă o șansă de a scăpa. Aceasta găsește o soluție inedită. Îți înscenează propria moarte, după care zboară spre un alt oraș și cu o nouă identitate. În sfârșit, lucrurile se așază în viața Laurei. Însă, Martin află că soția lui nu este moartă și vrea să se răzbune.

Un plus acestei pelicule îl dă prezenta actriței Julia Roberts care o interpretează pe Laura.  Filmul a avut premiera în anul 1991.

Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului

Body Heat

Ned Racine este un avocat într-un sat din Florida. În timpul unei zi călduroase, începe o relație cu Matty Walker, o femeie căsătorită. Acum este momentul în care începe o relație pasională, dar nu durează mult până când cei doi își dau seama că singurul care stă în calea fericirii lor este Edmund, soțul lui Matty. În mintea acesteia i-a naștere o idee și îl convinge pe noul iubit să îl ucidă pe Edmund, dar situația este mult mai complicată decât pare. Filmul a avut premiera în anul 1981.

Iată 5 filme care nu te vor lăsa să pleci din fața ecranului